Duitse krijgt 15 jaar cel voor vermoorden baby's

Icoon ShockingEen Duitse vrouw heeft vijftien jaar celstraf gekregen, omdat zij in staat van beschuldiging werd gesteld voor het vermoorden van acht van haar eigen baby's. De celstraf was de maximale straf die de rechtbank in Frankfurt haar kon geven. De vrouw vermoordde ook nog een negende baby, maar dat was zo lang geleden dat ze daar niet meer veroordeeld voor kon worden.

De veertigjarige Sabine H, vermoordde haar kinderen en begroef ze vervolgens in visaquariums en bloempotten in de tuin van haar ouders. Het drama voltrok zich in Brieskow-Finkenheerd in Oost-Duitsland, vlak tegen de Poolse grens aan. De lichamen werden ontdekt nadat een buurman de garage van de ouders van Sabine H. aan het opruimen was, en in de garage menselijke botten aantrof.

De baby's werden allemaal geboren tussen 1988 en 1998, en DNA-tests toonden aan dat Sabine H. en haar ex-man Oliver H. de ouders waren van de kinderen. De oud-tandarts assistente gaf niet toe voor de rechtbank de moorden op haar geweten te hebben, maar vertelde eerder tegen onderzoekers dat ze de baby's geen pijn wilde doen en direct vermoordde vlak nadat ze hen zelf ter wereld had gebracht.


Het voorgaande bericht was hier te lezen Eis levenslang tegen Duitse babymoordenaar.