'Bridgets borstoperatie gruwelijk mislukt'

Icoon MedischShowbizzsite ZijOnline.nl beweert dat Bridget Maasland een waar borstendrama achter de rug heeft. Volgens de roddelsite is haar eerste operatie namelijk gruwelijk mislukt. Door de operatie "waren de siliconen naar de buitenkant geschoven en zaten de borsten niet meer op gelijke hoogte", aldus ZijOnline. Hierdoor zou een tweede borstoperatie noodzakelijk zijn geweest om de borsten van Bridget er doen laten uitzien zoals ze nu in de Playboy staat.

ZijOnline zegt een goede insiderbron te hebben, "een man die vroeger veel samenwerkte met Bridget". Deze man doet op de (betaalde) website sterrenstek zijn verhaal: "Laat ik het maar gelijk zeggen; de borsten van Bridget zijn niet puur natuur. Het was zo'n beetje rond 2001 dat zij haar eerste borstoperatie onderging."

De mysterieuze bron vertelt in geuren en kleuren hoe Bridget haar operatie ervoer. Volgens hem kreeg ze kort na de ingreep ontzettend last van haar borsten. De oorzaak hiervan waren de siliconen die naar de buitenkant verschoven waren, waardoor tevens haar boezem niet meer op gelijke hoogte hing. "De hele dag liep ze aan haar BH te trekken", zo zegt hij.

Een tweede operatie zorgde ervoor dat alles is goedgekomen, tot blijdschap van haar 'goede' vriend. "Ik had echt met haar te doen. Het zag er na die eerste operatie niet uit."


Bridget rond de tijd van haar operatie?

Met dank aan marsu voor de submit.