FOK!radio: oprichter Hyves.nl en FOK!schaap

FOK!RadioHet is weer maandagavond, dus tijd voor FOK!radio. Tune nu in en hoor: Een miljoen Nederlanders en nog eens bijna een miljoen buitenlanders zitten inmiddels op Hyves. Ze kregen veel bekendheid omdat ook PvdA-leider Wouter Bos op het systeem aangesloten is. De online-community groeit als kool en inmiddels kunnen de oprichters ervan leven. Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen en wat Hyves.nl nu eigenlijk precies is. Verschilt het heel veel van FOK!? En is het niet een kwestie van tijd voordat een groot concern langskomt en Hyves opslokt voor een paar miljoenen? Je hoort het vanavond, want een van de oprichters hebben we in de uitzending. Het begint allemaal om 20:00 uur.

Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Je processorkracht van je pc gebruiken voor een goed doel. Het klinkt moeilijk, maar op FOK! zijn ze er al een tijdje mee bezig. Het project heet 'FOK!Schaap' en is vorig jaar opgericht als onderdeel van Dutch Power Cows. Wat het nou precies is en hoe je mee kunt werken, hoor je vanavond in FOK!radio. We hebben namelijk contact met iisschots die erg actief is in het project.

En we gaan natuurlijk weer met Yvonne babbelen. Ze gaat namelijk weer met ons roddelen. Blinky legt weer een stelling neer waarop je kunt reageren in de uitzending. Ook bellen we met Nikky, de FA die met ons haar week op het forum doorneemt.

Zelf ook wat te melden? Bel ons dan op 084-8375761. Dan krijg je een antwoordapparaat waarop je iets kunt inspreken. Dus wil je iemand verrot schelden, een huwelijksaanzoek doen, een plaatje aanvragen, je ban bespreken of je liefde voor Gr8w8 uitspreken? Bel ons dan op 084-8375761! Dan laten wij het weer in de uitzending horen.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Hieronder vind je de directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Soms als podcast, maar het meeste als stream. Meer hierover kun je hier lezen.

Tijdens de uitzending kun je ons bellen met vragen en opmerkingen via Skype. Voeg ons toe op met username Actionradio_utrecht. Meer over Skype kun je hier vinden.

Check de webcam in de studio tijdens de uitzending hier.

Veel luisterplezier!