Meidengroep Raffish houdt het voor gezien

Icoon MuziekEen kleine maand nadat jongensband Men2B liet weten de pijp aan Maarten te gaan geven heeft ook de andere groep die voortkwam uit het RTL-programma 'Popstars The Rivals' het bijltje erbij neergegooid. De vier overgebleven leden van de meidenband Raffish willen iets meer dan een jaar na het programma solo verder gaan. Het vijfde lid, Eva, verliet de groep al in november.

De vijf dames hadden zich destijds afzonderlijk voor Popstars opgegeven, en werden uitverkoren om gezamenlijk de girlband te vormen. De 'rivaliserende' boyband Men2B was echter niet alleen de eerste die uit elkaar ging, maar ook de band die destijds het eerst op nummer 1 stond in de Single Top 100. De jongens wonnen daardoor Popstars.

De vier laatst overgebleven leden van Raffish gaan nu ieder hun eigen weg. Norah gaat een rockplaat opnemen, Esri wil muziek maken met een spirituele boodschap, Lianne gaat twee singles in BelgiŰ uitbrengen en Sharon werkt aan een R&B-plaat met zang en rap. Of er nog een afscheidsconcert plaatsvindt is niet bekend. Wellicht dat ze iets kunnen regelen met Men2B, die op 5 maart voor een allerlaatste keer samen op het podium zullen staan, in het Hubertushuis in Geleen.

Raffish