Robbie Williams-fans boos op T-Mobile

PV en The_Order hadden ons via de nieuws-submit te melden:

Robbie WilliamsEnkele tientallen fans van de Engelse zanger Robbie Williams zijn teleurgesteld in een actie van telecomgigant T-Mobile. Deze zou bij een prijsvraag hebben gesuggereerd dat het kaartjes weggaf voor een exclusief optreden van Williams vanavond in Paradiso. In plaats daarvan kregen de fans kaarten voor de Heineken Music Hall, waar de winnaars zondag via een groot scherm een concert kunnen volgen dat Williams geeft in Berlijn.

"Voordat hij op 9 oktober een concert in Berlijn geeft ter ere van zijn nieuwe album, verrast Robbie Williams Nederland met een zeer exclusief optreden. Slechts 1.000 fans kunnen Robbie Williams van wel heel dichtbij meemaken en als eerste genieten van zijn nieuwe album 'Intensive care'. En jij kunt erbij zijn! T-Mobile beschikt over kaarten voor dit exclusieve concert en jij kunt die winnen!", stond er te lezen op de website van T-Mobile. Volgens een woordvoerder van T-Mobile waren er slechts 4 x 2 Paradiso kaarten beschikbaar, en zijn de kaarten voor het concert via videoscherm als troostprijs uitgedeeld. Voor fans was het echter niet duidelijk voor welk concert men kaarten gewonnen had. "Gefeliciteerd! U heeft twee kaartjes gewonnen, u wordt woensdag 5 oktober gebeld", zo luidde de boodschap voor de winnaars.

"Oh nou jottem, zit me al sinds vrijdagavond hierop te verheugen. Ik heb ook niet meegedaan aan andere prijsvragen, ik was allang blij dat het me een hoge telefoonrekening scheelde, en ik ben zondagochtend ook niet naar Amsterdam gegaan om alsnog kaartjes te kopen. Wat een enorme ballenzooi. Ik kan wel gillen", zo meldde een teleurgestelde winnaar vandaag op een forum.