Michael Jackson verschijnt niet op rechtszaak

Soushkin had ons via de nieuws-submit te melden:

Michael Jackson is niet op komen dagen bij de rechtbank voor het proces dat tegen hem loopt voor kindermisbruik. De rechter heeft nu dan ook een arrestatiebevel tegen de Amerikaanse popster uitgevaardigd. Volgens Jacksons advocaat Thomas Mesereau heeft zijn cliënt last van ernstige rugklachten. Rechter Rodney Melville gaf de popster een uur om in de rechtbank te verschijnen, anders verliest hij zijn borg.

Gisteren stond Jackson voor het eerst oog in oog met de jongen die hem heeft beschuldigd, de 15-jarige Gavin Arvizio. De tiener verklaarde dat Jackson hem tijdens een bezoek aan diens ranch pornografische sites op het internet heeft laten zien. Hij vertelde dat hij Michael Jackson ooit als "zijn beste vriend" en de "coolste persoon ter wereld" beschouwde.

Vandaag zou de tiener terugkeren in de rechtszaal om getuigenis af te leggen over het mogelijke misbruik. Zijn jongere broer Star Arvizio (14), de enige getuige, legde de afgelopen dagen verklaringen af. Volgens hem heeft Jackson zijn broer drie keer misbruikt op de Neverland-ranch.