Mysterieuze helikopter bij graancirkel Wiltshire

Op een graanveld nabij het Witte Paard in Wiltshire, Engeland is afgelopen week een graanformatie verschenen dat de vorm heeft van een omgekeerd hakenkruis. De formatie werd ook gadegeslagen door een mysterieuze zwarte helikopter.


De swastika heeft volgens kenners weinig te maken met nazi's omdat de haken de andere kant op staan.

Op 20 juli ontving graancirkelonderzoeker July Eva Marie een telefoontje van een geschokt klinkende Mrs. Strong, eigenaresse van het landperceel, dat er zojuist een formatie in het graan was verschenen.

De groep graancirkelonderzoekers die reeds in de regio waren vanwege een diner, vroegen toestemming om een objectief onderzoek in het enigmatische fenomeen te uitvoeren. Hoewel de formatie reeds was beschadigd door eerdere bezoekers, zijn er geen aanwijzingen gevonden dat het geen authentieke formatie betrof.

Tien minuten nadat de onderzoekers arriveerden, verscheen vanachter de heuvel met het witte paard een sinistere zwarte helikopter zonder lichten, nummers of ID-merktekens. De helikopter benaderde de glief, en cirkelde minuten lang boven de formatie. Het was vermoedelijk opnames aan het maken.

De helikopter vloog toen weg, en keerde twee keer terug om de vijftien minuten. Elke keer toen de mysterieuze helikopter terugkeerde maakte het gelijksoorte manouvres in het gebied waar de formatie enkele uren eerder was verschenen.

Een andere formatie, die 27 mei was verschenen, pronkt nog prachtig naast de nieuwe formatie. De formatie van 27 mei is maar liefst bijna een kilometer groot.