Zangeres Do met bier bekogeld

Zangeres Dominique van Hulst, beter bekend als Do, is dit weekend tijdens een optreden in Brabant overgoten met bier.

Dominique van HulstTijdens een optreden voor de Katholieke Plattelandsjongeren (KPJ) in het zuidelijke Udenhout begon het publiek de zangeres te bekogelen met bier. Volgens de KPJ is het normaal dat er tijdens een optreden glaasjes bier op het podium worden gegooid. Do is het daar echter niet zo mee eens.

Al na het eerste nummer vloog er een plas gerstenat richting de zangeres, die daar duidelijk niet van gediend was. Na enkele glazen werd Do het zat en waarschuwde haar publiek dat het volgende glas haar vertrek zou betekenen. Toen dat enthousiast met nog een geworpen pilsje werd beantwoord, verliet Do nat en boos het podium.

"Zeer vervelend", vindt haar moeder Ún manager, Astrid Strobbe. "Do is zoiets niet gewend", verklaarde ze tegenover de Telegraaf. "En het werd ook nog eens levensgevaarlijk voor de dansers ook. Het podium werd spekglad".

KPJ-organisator Bart Heuvelmans is niet van plan excuses aan te bieden. Hij gaf aan dat Do nooit meer voor een optreden zal worden uitgenodigd. "Wij gooien altijd met bier. Dat kan je bij ons verwachten. Misschien voelt zij zich nu te goed nou ze met Marco Borsato zingt. Dat was eerder wel anders", zegt Heuvelmans.

Da hopman submitte dit bericht, waarvoor dank!