Vliegende heks gezien in Mexico

Bij Monterrey, Mexico hebben verschillende ooggetuigen, waaronder een politiebeambte, een heks zien vliegen. Toen de heks de agent naderde, schrok de agent zo hevig dat hij in een shock raakte. Omstanders hebben de vliegende heks op video vast weten te leggen. Dat heeft de krant El Norte zaterdag gemeld.

Een van de ooggetuigen, politiebeambte Leonardo Samaniego, verklaart dat hij vrijdag 16 januari een vrouw met een zwart gewaad zag neerdalen uit de bomen toen hij in zijn politieauto aan het patrouilleren was. "De daling ging langzaam, alsof ze zweefde. Ze droeg een zwart gewaad, en had grote zwarte ogen zonder pupillen", aldus Samaniego. "Toen de heks naar me toe kwam, heb ik om politieassistentie gevraagd via de radio".

Samaniego zegt dat hij de auto in zijn achteruit zette toen hij de heks op zich af zag komen. "Ik zag het opstijgen en vliegen. Ze landde op de voorruit van de auto. Ik schrok hevig, en toen raakte ik mijn bewustzijn kwijt". In een opgenomen interview voegt Samaniego toe dat de heks een puntige muts droeg, met een punt die naar achteren was gevouwen. Een andere onafhankelijke ooggetuige heeft de heks die in de lucht vloog op video vast weten te leggen.

De zaak zal nader onderzocht worden. Politie-coördinator Jesus Garcia Krestsh zegt dat agent Samaniego een compleet pychologisch onderzoek zal ondergaan, en hij zal worden getest op drugsgebruik om hallucinaties als verklaring uit te sluiten.