Antikaterpil vanaf zaterdag te koop in NL

JoNNy_CileM_bravo en VeiligGlijden hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een oorspronkelijk door de Russische geheime dienst KGB ontwikkelde pil tegen de gevolgen van overmatig alcoholgebruik is vanaf zaterdag in Nederland te koop. Kort geleden berichtten we jullie nog dat deze pil de nieuwste hype was onder de sterren van Hollywood.

De drug, RU-21, wordt gemaakt in Rusland en werd na de Tweede Wereldoorlog door geheim agenten gebruikt om te kunnen blijven drinken, terwijl hun tegenstander dronken werd. Zo konden vervolgens geheimen worden gestolen. De drug stelt een kater en schade aan organen uit.

De RU-21 is volgens de Nederlandse importeur een honderd procent natuurproduct. De werkzame stof is een derivaat van een plant dat alcohol in het lichaam afbreekt en schade aan lichaamsfuncties en vitale organen voorkomt. De stof beschermt zowel de lever als de huid. De KGB-pil voorkomt niet dat iemand dronken wordt. De pil zal te koop zijn via internet en in uitgaansgelegenheden en kledingzaken.

De pil heeft geen bijwerkingen. Wil de pil optimaal werken, dan moet de drinker na iedere drie alcoholisch consumpties een pil innemen. Een morning after-gevoel met hoofdpijn, een droge mond of misselijkheid zou dan achterwege blijven. Een setje KGB-pillen van twintig stuks gaat 17,95 euro kosten.