Sabine: "Ik randde Williams niet aan"

Esposa had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 24-jarige Sabine S uit Utrecht zegt helemaal niet Robbie Williams te hebben aangerand, zo meldt de Telegraaf. Op de BBC zei Williams eerder deze week onder meer over S: "Ze stopte haar tong in m'n mond en ik kreeg een hand in m'n kruis. Ineens begon ze tegen me op te rijden! Normaal niet zo'n probleem, maar in een stadion met 60.000 man...".

Volgens Sabine begon Willams echter zelf met zoenen: "Na een kort vreugdedansje van mij, pakte Rob mijn hand, trok me naar zich toe en pakte me vol op de mond. We stonden gewoon te tongzoenen! Na deze verpletterende kus, deden we samen een dansje.''.

-
Op het forum van BNN heeft iemand een e-mail geplaatst die Lisette S, de zus van Sabine, geschreven heeft. Daarin staat te lezen welke 'moeite' de dames hebben genomen om bij de popster op het podium te komen. Fragment: Ook kwam het nu aan op de "toilet break", Sabien had het best moeilijk en was vastberaden om in een bekertje te plassen, en anders in haar broek. We konden haar er gelukkig van overtuigen dat ze het echt moest ophouden en dat ze er vast niet meer aan zou moeten denken als het concert eenmaal was begonnen. Stel je voor lig je daar op het podium met een natte pisbroek! .

Nog een link: Sabine S bij Beauty&Zo.