BB-stelletjes

Er zijn dit jaar opvallend veel stelletjes in het BBhuis.
Het eerste stelletje wat we zagen was Bram en Carmen. Zij hadden elkaar in het buitenland leren kennen, en hoopten hun verliefdheid in Almere voort te kunnen zetten. Helaas voor hen moest Carmen het huis verlaten 10 minuten nadat Bram het huis betrad. Inmiddels is ook Bram vertrokken, hij werd bij de deur opgewacht door Carmen.

Arthur praatte al heel de week over Usrula, die nog in het buitenland zat, en afgelopen donderdag was het dan zover: Ursula betrad het BB-huis. Zij lijken echt een stelletje en zijn constant bij elkaar te vinden. Leuk voor hen natuurlijk, maar Ursula komt op deze manier niet echt lekker in de groep en loopt wellicht kans om donderdag te worden weggestemd.

Geesje wordt al sinds haar entree achternagezeten door Stefan (wie niet...), maar lijkt hier niet echt van onder de indruk. Ook zij had in het buitenland al een vriendje, zo gaan de verhalen. Deze Marc zal donderdag het huis betreden.

En dan hebben we nog Dennis en Joyce. Naar nu blijkt hebben zij het op de geheime locatie erg leuk gehad en Joyce was van plan dit in Almere voort te zetten. Helaas voor haar bleek Dennis hier anders over te denken. Hij zag Joyce als een soort van "vakantieliefde" en wil in het BB huis een nieuwe start maken. Keihard wees hij haar af, tot grote ongoocheling van Joyce.

Tenslotte moet ook Sandra even genoemd worden. In de ene week dat zij in het BB-huis verbleef vertelde zij in het buitenland met meerdere mannen gezoend te hebben. Helaas wilde zij geen namen noemen en heeft zich tot nu toe ook nog geen enkele heer gemeld die dit verhaal kan bevestigen....

Wil je meewerken aan deze site? Lees dan hier