Goudkust-acteur ontslagen

De Goudkust-acteur Mike Ho Sam Sooi is op staande voet ontslagen, omdat hij de actrices, met wie hij liefdesscŔnes moet spelen in de serie, tegen hun wil tŔ intiem kuste. De acteur was al tweemaal eerder officieel berispt voor zijn hartstochtelijke kussen en te realistische spel. Toch ging hij er gewoon mee door. Reden genoeg voor de productieleiding om hem op staande voet te ontslaan.

Het ging niet alleen om het te intieme kussen maar ook om handtastelijkheden. Verschillende actrices uit Goudkust waren hier niet van gediend. Zij protesteerden bij de productieleiding, die Mike hiervoor berispte. Als de acteur eenmaal weer volgens het script een actrice moest kussen, kon hij zich echter weer niet beheersen. Deze week zal zijn rol worden overgenomen door een andere acteur.

Mike Ho Sam Sooi vecht zijn ontslag aan, hij is een juridische procedure begonnen tegen Joop van den Ende Productions. De actrices van de soap zijn opgelucht, zij zagen namelijk steeds meer op tegen liefdesscŔnes met Mike.
Submitter:  Bron: <a href=http://www.medianed.com target=_new>Medianed</a>