Seks met een cougar

Jan (Bakoenin)

Teutjes ogen glansden. 'Wat kun jij toch lekker masseren, John,' kreunde ze zachtjes. John stond achter het bankje in het park waarop Teutje Kreukel zat en was bezig haar schouders te masseren. Die zaten weer eens helemaal vast. Aloysius, haar man, deed dat nooit. 'Het is de overgang,' zei hij dan en ging verder met in zijn neus pulken. De romantiek in het huwelijk van de Kreukeltjes was al erg lang een dichtgeslagen boek. Dat boek zat ook nog eens dichtgeplakt met Pattex Super Mix componentenlijm, zodat het nooit meer open zou kunnen gaan.

De handen van John zakten nogal ver naar de borsten van Teutje. Die zaten niet vast, behalve aan haar lichaam. Toch vond Teutje het niet erg dat ook zij een massagebeurt kregen. Ze kreunde zachtjes en haar gedachten gingen terug naar de avond dat haar ogen werden geopend. Ze zat samen met Aloysius televisie te kijken. De Wereld Draait Door stond op, want ze vond Matthijs van Nieuwkerk een lekker stuk. Aloysius mocht altijd naar Linda de Mol kijken en zij naar Matthijs. Dat was de afspraak. Op die manier deden ze toch nog op een bepaalde manier aan seks.
Het onderwerp was het nieuwe programma van Patricia Paay. Cougar Love heette het en Teutje was een en al oor.
'Wat leuk hè, Aloysius? Die vrouwen zijn de vijftig al dik gepasseerd en hebben toch allemaal een veel jongere vriend.' Teutje vond het wel wat, haar man niet. 'Verse bananen in oude dozen,' antwoordde hij droog. Teutje moest even diep nadenken over dit antwoord. Maar eigenlijk was toen al duidelijk wat haar te doen stond.

Een vriendin had haar geholpen bij het maken van een profiel. Je moest allerlei dingen over jezelf vertellen en je kon ook opmerkingen maken. Teutje had in overleg met haar vriendin ingevuld dat ze op jonger viel. Ze had wel haar eigen leeftijd op het profiel gezet en ook een foto die een beetje uitdagend was, want ze was vast besloten om een jongere vriend te versieren. Waarom zou het Patricia Paay, Madonna, Demi Moore en Jennifer Lopez wel lukken en haar niet? Het moest ook wel op deze manier, want ze kwam normaal niet veel onder de mensen en zeker niet alleen. Af en toe ging ze met Aloysius mee naar de postzegelhandelaar, want Aloysius spaarde postzegels. Dat was dan nog het enige waaraan hij zou kunnen likken, maar zelfs dat deed hij niet. Verzamelaars controleren alleen de kartelrandjes, maar likken nooit aan de postzegels. En bij de postzegelhandelaar kwam je over het algemeen geen lekkere jonge toyboys tegen. Dus dan maar internet.

Al meteen dezelfde dag had ze flink beet. Blijkbaar leefde ze in een tijd dat jongemannen toch het liefst een ervaren vrouw hadden. Men zei dus niet voor niets dat je het op een oude fiets moet leren.
Het was wel jammer dat de meeste berichtjes al meteen over neuken en cammen gingen. Natuurlijk wilde Teutje dat best, maar wat kon je verwachten van iemand die dat meteen aan een vrouw vraagt? Het berichtje van John was veel liever.

Ik ben een student economie van eenentwintig en ben wel benieuwd of er een klik is tussen ons. Ik ben een beetje uitgekeken op jonge meisjes. Ze zijn me te wispelturig en spelen liever met hun mobieltjes dan met mij. Ervaren vrouwen hebben vast meer zin om echte gesprekken te voeren. Zullen we eens met elkaar chatten op Skype om te zien of we elkaar een beetje liggen?

Het was daarna heel snel gegaan. Ze waren volkomen open geweest tegen elkaar. Teutje had verteld dat haar seksleven volledig in een impasse zat en dat er verder ook geen leven meer zat in de relatie met Aloysius. Als het wat werd met John, dan zou ze misschien wel gaan scheiden. Voorlopig zou ze voor John een behoorlijke huisvesting gaan regelen, want hij woonde met een aantal andere studenten in een flatje en had daar geen ruimte om Teutje te ontvangen. Bij Teutje thuis ging het natuurlijk ook niet, zolang ze nog aan Aloysius vast zat. Ook als hij niet thuis was, zou het riskant zijn om John te ontvangen. De muren hadden oren en de buren monden. Gelukkig had Teutje nog de erfenis van haar tante op de bank staan. Daarvan hadden zij en Aloysius afgesproken dat Teutje die voor zichzelf zou gebruiken. Ze ging namelijk eens per jaar met een paar vriendinnen op vakantie en met die erfenis kon ze dat nog jarenlang blijven doen. Nu kwam die erfenis dus ook goed van pas.
Als tegenprestatie zou John haar helpen met alle belastingzaken. Hij was tenslotte student economie. Hij had wel een idee hoe hij het met die erfenis zou regelen, had hij Teutje verteld.

John was opgehouden met masseren. Het was al laat en het werd wat kouder. Teutje moest bovendien naar huis, want Aloysius zou over een halfuur thuiskomen en dan moest ze wel met het eten bezig zijn. Ze zette John op de tram en liep naar huis. Haar wangen gloeiden, maar of dat nou kwam van die lekkere massage van John of van een nieuwe opvlieger, wist ze niet. Ze voelde vlinders in haar buik, maar ze was ook nodig aan een nieuw inlegkruisje toe. Het zou mooi worden met John. Ze wilde net als al die andere cougars ook weer lekker uit. Naar de disco en naar een goed restaurant. Voor het geld hoefde ze het niet te laten, maar Aloysius kwam 's avonds met geen mogelijkheid zijn grote leunstoel meer uit. En als dat toch gebeurde, dan was het om ergens anders te gaan zitten. Op het toilet bijvoorbeeld.

John zat net in de tram, toen hij iets in zijn broekzak voelde trillen en dat had niets met Teutje te maken. Hij haalde zijn Galaxy tevoorschijn en op de display zag hij dat het Rob was.
'Hey Rob, wat kan ik voor je betekenen?'
'Niks, joh. Ik was gewoon nieuwsgierig hoe het ervoor staat met je nieuwe liefde, haha. Heb je al wat losgekregen?' John moest grinniken.
'Je houdt het niet voor mogelijk, man. Ze regelt woonruimte voor me en heeft een mega vette erfenis voor haar alleen en gaat waarschijnlijk wel scheiden, want haar man is een uitgespeelde doedelzak, heb ik begrepen.' Er klonk gelach van Rob.
'Jezus, kerel. Dat is lekker eten. Maar je gaat toch zeker niet met haar naar bed? Naar bed met een cougar lijkt me net zoiets als stront eten en denken dat het biefstuk is.' Er klonk een licht afgrijzen in de stem van Rob. John keek even glazig voor zich uit. Hij antwoordde maar niet.

Teutje was net bezig de boerenkool met worst klaar te maken, toen Aloysius thuiskwam. Niet veel later zaten ze aan tafel.
'Heerlijk, Teutje,' zei Aloysius. 'Mijn lievelingsgerecht. Wat kun jij toch lekker een worst klaarmaken. Waar heb ik dat aan verdiend? Ik ben niet eens jarig. Het is toch niet een stille wenk?' Teutje keek haar man even minachtend aan. Weer zo'n vervelende opmerking. Zo maakte hij er al zo veel. Maar binnenkort zou ze er vanaf zijn en lekker met haar nieuwe jonge partner in bed kroelen.
'Nee, Aloysius,' antwoordde ze. 'Een rookworst is leuker. Die is sappiger als hij klaar is.'