Het Zondagse Orakel - Spelen met je pik en een lelijke kut

Thako (Okaht)

Iedere zondagmorgen deel ik mijn gedachtekronkels over een column of columns van de afgelopen week. Voor de goede orde: ik heb niet altijd gelijk. Ik heb wel altijd een mening.

Vandaag over de werkloze jagers en hun mening over een lelijke vagina.

Eerlijk, Sociaal en Machtig - GroteHerman
Ik ben zo brutaal een voorschot te nemen op de volgende Plat Haags. Als excuus gebruik ik even dat ik het niet vanuit een politiek oogpunt wil benaderen. Maar je zult niet vreemd opkijken als ik zeg dat ik je theorie vind rammelen.

Het is makkelijk om een snelle vergelijking met het dierenrijk te maken. Het is een bekend fenomeen dat mensen graag menselijke trekjes in dieren herkennen. Genoeg vervelende ervaringen met onze eigen soortgenoten kweken al snel nieuwe hartstochtelijke dierenvrienden. Dan lijkt het voor sommigen alsof we echt beter af zijn als we het gedrag van het Boliviaanse dwerghangbuikzwijn zouden imiteren.

Toch zijn er verschillen. De theorieën over de oorsprong hiervan zijn verschillend. De één noemt het evolutie. De ander sleept er een godheid bij die de mens boven alles stelde. Feit blijft dat enkel de mens in staat is gebleken een samenleving te bouwen, waar het (in principe) mogelijk is om iedereen te eten te geven en ieder mens kansen te bieden die niet enkel van fysieke kwaliteiten afhangen.

Diezelfde eigenschappen kunnen natuurlijk resulteren in de totale vernietiging van een complete planeet. Maar dan nog: dat zie ik de Peruaanse blauwbekkikker nog niet doen.

De motivatie voor dieren is echt erg simpel: eten en voortplanting. En die twee voeden elkaar dan ook nog eens. Veel nakomelingen zorgen voor leefgebied om voedsel zeker te stellen en genoeg voedsel zorgt voor het in stand houden van de aantallen.

De mens is in staat om voor onbeperkt voedsel te zorgen en voortplanting is al lang geen absolute noodzaak meer. Eén enkele boer kan tienduizenden van brood voorzien. Het is haast uit pure verveling dat we allerhande nieuwe bezigheden en taken hebben verzonnen om elkaar een beetje aan de slag te houden. Smartlappen zingen ofzo.

We kunnen teruggaan in de tijd en weer lekker ouderwets met knuppel en speer de toendra’s afstruinen. Maar volgens mij kan dat alleen als we echt de hele moderne wereld tot aan de laatste transistor afbreken.

Everzwijnen doodknuppelen? Op iedere straathoek hebben we een McDonald's! Zelfs de sterkste jager kan uiteindelijk alleen met zijn pik gaan zitten spelen!

Overal naakte piemels - Nedero
In de eerste plaats natuurlijk mijn complimenten voor een geweldig debuut van deze nieuwe collega. Een zeer vermakelijke column die de boel nog eens lekker op weet te stoken ook. Geen beter onderwerp voor discussie dan het mannelijk lid.

Tenminste. Ik weet ook wel dat wij mannen met name onze jongeheer in ruststand niet als ons beste verkoopargument beschouwen. Tot een jaar of twintig was er een paar jaar van een bijna permanente erectie als er ook maar een vrouw in de buurt was, dus waren we wat minder ongerust. Maar die tijd ging ook een keer voorbij. Maar laten we wel zijn: een leven lang met een opgepompt zwellichaam zou toch een keer tot ernstige schade kunnen leiden.
Eigenlijk is het gewoon een truc van Moeder Natuur om zuinig te zijn op ons gereedschap.

Volgens mij is er veel meer discussie en onzekerheid over vrouwelijke lichaamsdelen dan over dat ene aanhangsel van de man. Met name discussie onder de vrouwen zelf, met echt een heel grote nadruk op die onzekerheden.

Kijk. Wij mannen hebben het graag over grote tieten, ronde billen, benen tot aan de schouders en het perfecte kutje. We hebben daar weliswaar onze idealen, maar als het erop aankomt interesseert het ons geen reet! Een echt smerig wijf is misschien nog een ander verhaal, maar als we eenmaal de gelegenheid hebben om aan de verschillende damesonderdelen te zitten, zijn we ineens niet meer zo kritisch.

Vraag maar eens aan een willekeurige man of hij ooit een dame uit bed heeft geschopt vanwege te kleine borsten, een platte kont of een lelijke kut. Ik durf met grote zekerheid te stellen dat het antwoord altijd “NOOIT” zal zijn. Bij iedere uitzondering ruik ik toch al snel “homofilie” of “narcisme”.

In een sauna zie je meestal een paar redelijk tot zeer aantrekkelijke jongedames. Verder vooral dames bij wie de zwaartekracht toe begint te slaan of al een ravage heeft aangericht. En echt: het interesseert ons mannen helemaal niks.
Wij zien alleen maar blote wijven!