Een geil gesprek

Jan (Bakoenin)

Aloysius Kreukel zette de tv uit. Hij had eigenlijk de hele avond zitten slapen, want er was niets van zijn gading geweest op televisie. De laatste tijd was hij behoorlijk moe. Natuurlijk was hij al zestig, maar hij hoefde al drie jaar niet meer te werken omdat hij bij een reorganisatie was wegbezuinigd via een regeling. Toch was hij ook vanavond weer in slaap gesukkeld bij de tv.
Een vrouw had hij nooit gehad en hobby’s ook niet. Maar sinds een paar jaar had hij wel een pc. In het begin had dat veel problemen gegeven, want hij was meteen naar de pornosites gegaan terwijl hij geen beveiliging op zijn pc had. Er verschenen dus ook ik weet niet hoeveel pop-ups en zijn mailbox zat al snel helemaal vol spam. Frans, een oud-collega, had zich rot gelachen toen hij Aloysius was komen helpen met de toestanden op zijn pc. Er zaten ook al negentig Trojanen op zijn schijf. Maar Frans had alles geschoond en hem een goed beveiligingsprogramma gegeven. Verder had Frans wat uitleg gegeven zodat Aloysius nu ook e-mails kon versturen, foto’s kon opslaan, Google kon gebruiken en, heel belangrijk, wist wat MSN was en hoe het werkte.

Aloysius keek op de klok. Kwart voor twaalf. Dan zou Eva misschien wel op MSN zijn. Zij kwam altijd tegen middernacht online als ze op MSN ging. Hij had al een paar maanden contact met haar. Ze had gereageerd op zijn profiel op een chatsite. Nu is Aloysius niet de knapste en ook al zestig, maar op zijn profiel heet hij ‘Handsom_boy’ en is hij nog maar vijfendertig. De foto op het profiel had hij van een site waar babes en boys zich aanboden. Dat was niet helemaal eerlijk, maar Frans had hem verteld dat de helft van de mensen met profielen op chatsites dat deden. En het had succes gehad. Eva had al meteen gereageerd en na een paar berichtjes over en weer te hebben gestuurd waarin ze allebei wel hadden laten blijken dat ze spannende gesprekken wel leuk zouden vinden, had ze hem haar MSN gegeven. En het leuke was, dat ze nog maar zeventien was. Hij vond haar erg knap. Ze had blond, halflang haar en blauwe ogen. Ze keek lekker geil in de camera. Aloysius was meteen weg van haar en had al bij het bekijken van de foto geweten dat de liefde voor haar niet zou hoeven groeien, want die stond meteen stijf overeind.

Aloysius zette de pc aan en zag toen MSN opstartte dat Eva er al was. Ze sprak hem ook direct aan met ‘hey’.
Na de gewone begroetingen en de altijd weer opduikende vraag ‘hoest?’ en het altijd weer luidende antwoord ‘met mij prima mj’ ?, kwam Aloysius al snel ter zake.
‘lig je in bed, lieverd?’
‘ja’
‘wat heb je aan dan?’
‘een topje en een slipje’
‘mmmm, zal ik bij je komen liggen?’
‘ja kom maar snel, lekkere geile schat (A)’
‘en wat ga je dan met me doen?’ kwam er snel achteraan.
‘ik ga naakt tegen je aan liggen’
‘mmmm en dan?'

Greetje had haar natte jas uitgetrokken en keek op de klok. Half twaalf. Haar nachtdienst zou om twaalf uur beginnen dus ze had nog tijd voor een kopje koffie. Ze was nu al twintig jaar bejaardenverzorgster en werkte de laatste tijd in verzorgingstehuis ‘de Aronskelk’ en dat beviel haar goed. Ze had wel onregelmatige diensten maar dat vond ze niet erg, want het rooster was lang van tevoren bekend.
Na de koffie keek ze op het dienstrooster. Mooi, voorlopig had ze nog wel even tijd om te chatten. Ze pakte snel haar laptop uit haar tas en ging online. Ze was er nog maar net of haar vaste chatvriendje kwam online.
Ze had hem via een chatsite leren kennen. Hij was nog maar vijfendertig en dus nog lekker jong. Bovendien had hij op de foto een prachtig lichaam. De foto toonde een gespierde borst en een blokjesbuik. Dat was alles, maar meer had Greet niet nodig.
Greet wist wel dat ze zelf niet helemaal eerlijk was, want ze had op haar profiel de foto van haar nichtje van zeventien en die leeftijd had ze ook opgegeven. Maar ja, hoe moest ze anders aan spannende gesprekken komen? Ze was vijfenvijftig, volslank tegen het dikke aan, ze droeg een dikke bril, ze had dunne haren die meestal in vette slierten langs haar gezicht hingen en ze had een enorme wrat op haar wang. Zoiets kun je niet als foto op een profiel zetten natuurlijk. De vriendin die haar een paar maanden geleden had geholpen met internet en de chatsite, had haar bovendien verteld dat veel chatters fakers waren. Dus dan kon zij er ook nog wel bij. Het was al snel raak geweest. Ze had wat profielen bekeken en was meteen verliefd geworden op de blokjesbuik. Hoe langer ze er naar had gekeken hoe vochtiger de zitting van haar stoel was geworden. En nu hadden ze al een tijdje lekker geile gesprekken. Ze kwam maar meteen ter zake en na de gewone begroeting en plichtplegingen kwam blokjesbuik al meteen to the point.

‘lig je in bed lieverd?’
‘ja’
‘wat heb je aan dan?’
‘een topje en een slipje’
‘mmmm, zal ik bij je komen liggen?’
‘ja kom maar snel, lekkere geile schat (A)’
‘en wat ga je dan met me doen?’ kwam er snel achteraan.
‘ik ga naakt tegen je aan liggen’
‘mmmm en dan?'

Net op dat moment ging er een belletje. Greetje keek naar het lampje van het kamernummer en mompelde in zichzelf “Kut, die trut van van Asperen is weer eens uit haar bed geflikkerd.”
Snel tikte ze: ‘shit, mijn moeder komt eraan’ en sloot MSN meteen af.