Ik háát wielrennen

Danny
Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Ik háát wielrennen"

In reactie op Theo van Gogh, sorry...


Hej Sun,

Lance Armstrong neukt Mary-Kate, danwel Ashley Olson. Hij is zesendertig, net als ik, en zij is éénentwintig, niet net als ik. Ik kan me nog herinneren dat ik Full House keek en de Olson twins nog maar net geboren waren, en hoewel ik het best ziek van mezelf vind moet ik toegeven dat ze aardig zijn opgedroogd en ik eigenlijk schijtjaloers ben op Lance Armstrong. Hij heeft het eerst op een ouwe fiets geleerd en rijdt nu een jong blommeke, die ook nog eens een paar honderd miljoen dollar waard is. De klootzak.

Heb je trouwens afgelopen week nog de woeste blik van Willem-Alexander gezien? Die was nog steeds kwaad omdat zijn dochter op de Martijn site stond. Terecht natuurlijk, pedo's moeten ze aan hun ballen ophangen, maar wel lullig dat vanwege een debiele rechter er nu jurisprudentie is die stelt dat ik verantwoordelijk ben voor wat de users op FOK! plaatsen. Ik moet maar gewoon alles vooraf controleren.
Die rechter stelt dus eigenlijk dat we doelbewust censuur moeten gaan toepassen in Nederland, én dat ik dagelijks een 50.000 berichten door moet lezen en handmatig moet goed of afkeuren voor plaatsing. Blijkbaar was dit weer zo'n rechter die in het stenen tijdperk is blijven hangen en die geen kont verstand heeft van internet en technologie in het algemeen. Zo'n rechter die thuis nog een platenspeler en cassettedeck gebruikt, een 8-track speler in z'n auto heeft en nog moet opstaan om middels een draaiknop een andere zender te kiezen (hij weet ook niet dat er meer dan acht zenders bestaan inmiddels). Zo'n rechter die niet spoort. Zo'n rechter als degene die die pedo voor de zoveelste keer heeft vrijgelaten, of die vindt dat de privacy van een kinderverkrachter belangrijker is dan de veiligheid van onze kinderen. O ja, Lance Armstrong bonkt een van de Olson twins.

Verder schokkend nieuws natuurlijk bij Sterren dansen op het ijs. Sipke Jan Bousema is homo, Olga Commandeur leeft nog, Joling draagt een ziekenfondsbrilletje, Nance is gewoon Nance en daarmee leuk als altijd en Gaston is een houterige bejaarde. Weer wat geleerd. Gelukkig kon ik na al die schokkende gebeurtenissen weer afkoelen met Idols alwaar Wendy van Dijk weer aantoonde waarom ze zo geweldig is door uitgebreid te lunchen met 's werelds sneuste puber. Een jongen van vijftien die ponypark Slagharen geweldig vindt, een nummer zong uit Mama Mia de musical en door de oma waar hij aan het logeren was naar de audities werd gebracht. Ook dit keer was er weer een ghettoneger met talentloos zusje. Lijkt mode te worden. Ik denk dat ik ook maar een ghettoneger word! Of Lance Armstrong, zodat ik een van de Olson twins kan ketsen!

Heb je trouwens Beatrix nog gezien? Die was lekker taart aan het bakken met een groepje geestelijk gehandicapten. Prachtig om te zien dat het die mensen geen kont boeit dat ze met de koningin aan het werk zijn, en schitterend om te zien hoe enorm sjagerijnig onze vorstin wel niet kan kijken als ze meer moet doen dan een beetje wuiven en wereldreizen maken. Lance Armstrong neukt trouwens een Olson twin, mocht je 't nog niet weten.

Ik háát wielrennen!

Tot volgende keer gozer!
Danny