Maffe Marjolein

Marjolein (Aphrodite)
Hai hai...
Ben ik weer..

Het verhaal van woensdag (feestje vieren op het schoolplein..) heeft nog een staartje gekregen. Dickie had een beetje brutaal gedaan tegen die onderdirectrice en hij had gezegd dat ze maar naar zijn ouders moest bellen.. Oeps, dat heeft ze dus ook gedaan, ze heeft naar iedereen gebeld, tenminste, dat heeft ze door iemand laten doen..
Ik werd ook gebeld..:-(

Gelukkig nam ik de telefoon op en het gesprek wat ik had was heel lollig, want ik mag die vent die belde, en hij mag mij ook.. Toen ik ophing vroeg m'n moeder wel wie het was, maar toen ik het verhaal had verteld, en natuurlijk gezegd had dat ik geen alcohol had gedronken, (ikke?? ).., was ze niet eens boos..

En de volgende dag toen m'n vriend mij kwam ophalen, keek hij heel erg serieus want hij dacht dat ik moeilijk huisarrest for life ofzo zou krijgen..

Maar mijn moeder deed heel aardig enzo.. Ze is veranderd, maar dat kwam omdat ik laatst een opmerking maakte. Ik vroeg haar of ze het leuk vond om mijn leven te vergallen want daar leek het veel op.. Toen hebben we een woordenwisseling gehad en dat vond ze natuurlijk niet leuk. De volgende dag kwam ze er op terug en heb ik m'n excuses aangeboden en nu is alles weer okay.. Ze is ineens heel erg tof geworden, eng is dat.. Maar mij hoor je niet klagen hoor !! :-)

Ik kijk erg uit naar de herfstvakantie, dat wordt één lopende feestweek.. Toch wel handig als je vriend een drive-in show heeft..:-)

Nou, in ieder geval wordt het nu tijd om aan m'n huiswerk te gaan dus. Ik ga er weer mee stoppen dus..


Untill next time, for now take care..

*kiss*
Marjolein