Tongs voetbalverhalen en columns WK 2022 topic # 10

Hoe krijgt de NOS het voor elkaar? De saaiste analisten uitzoeken, voor het grootste voetbal evenement in jaren. Excuus-Marokkanen en excuus schoonzonen van Willeke Alberti. Ze hebben niks te melden, en trappen meer open deuren in dan John de Wolf als-ie vals speelt bij het kaarten tijdens een WK.

John de Wolf werd naar huis gestuurd tijdens het WK-94. Hij naaide zijn destijds beste vriend Rob Witschge een oor aan. Toch lopen er volwassen mannen rond met een tatoe van deze crimineel op hun rug.

Voetbal verblindt en maakt je blind voor de realiteit. Roep toetert elkaar na dat Neymar een geweldige voetballer is. Mensen gaan er nog in geloven ook. Ik schrijf deze column tijdens Brazilië - Kroatië.

Ben aan het genieten van de geweldige Modric. Die heeft geen hype nodig om te stralen. Weinig voetballiefhebbers hebben een tatoe van Modric op hun rug. John de Wolf overdenkt zijn zonden als talentloze matennaaier. Tong geniet van de joker in het spel. De beste voetballer op grote toernooien van de laatste 20 jaar. Laat ze maar lullen over Messi en Ronaldo.

tong80