Het verstoorde logisch brein van een Wappie

Piet van Herten is veel meer dan een mislukte arts al dan niet in homeopathie. Want is hij nu arts of een homeopaat? We weten het niet. Hij schijnt een opleiding van 6 jaar tot regulier arts te hebben gevolgd aan de Maastrichtse universiteit. Wat ook zeker is dat hij beweert dat artsen die Covid 19 patiënten behandelen 20.000 euro per patiënt krijgen en dat het allemaal doorgestoken kaart is. Er zijn GEEN corona patiënten. Ook zegt hij al ‘duizenden’ mensen geholpen te hebben met een ‘vrijwaring’ voor een mondkapje.

Wat Piet zo gevaarlijk maakt is dat hij zijn stellingen met zo’n grote overtuiging brengt dat het lijkt dat het wel waar moet zijn. De zwakkeren van geest nemen dit zomaar aan. Ik kwam eens bij een oudere alleenstaande vrouw thuis op visite, via mijn vrijwilligerswerk. Deze vrouw beweerde met droge ogen dat Trump een ‘lichtwerker’ was. Wij moesten ‘ontwaken’. (Lichtwerkers zijn zielen die in deze tijd incarneren om de mensheid bij dat ontwaken te helpen. Ze zijn in veel opzichten anders dan de meeste mensen om hen heen en vaak is dat op jonge leeftijd al duidelijk.) Blijft nog de vraag: is een lichtwerker een ontwaker van goed of slecht nieuws. Wanneer een lichtwerker alleen maar als doel heeft ‘te ontwaken’ dan snap ik hun functie niet zo goed. Nu moet ik oppassen dat mijn brein niet geïnfecteerd raakt.

De volgende vraag ontsnapt uit mijn logisch brein: is Piet wellicht een lichtwerker? Volgens mij niet. Piet is een persoon met een verstoord logisch brein. Hij en zijn vrouw hebben een vertekend beeld van de werkelijkheid. Er liggen namelijk wél honderden mensen te vechten voor hun leven op de IC’s. Er zijn wél mensen die eraan sterven. Er is een virus in deze wereld met maar één doel: de mensheid uitroeien. Al deze stellingen zijn te bewijzen, de stellingen van alleen met een verstoord brein hebben geen bewijzen alleen veronderstellingen en aannames.

Waarom een ‘storing in het logisch brein?’ Piet is niet de enige die er last van heeft, 70 miljoen Amerikanen hebben er ook last van. Ik denk dat Covid 19 niet het grootste gevaar voor de mensheid is. Dat is dit verstoorde brein. Immers, wat zou er met Piet en zijn vrouw gebeuren wanneer we hem en zijn vrouw naar de Covid 19 afdelingen zouden sleuren en hem de feiten zouden presenteren? Hoe zou hij deze ziekte dan noemen? Een longziekte? Gewoon een longziekte, in de wereld gebracht door de grote farmaceuten? Zie hier de smalle denkwijze van het verstoorde brein ……. Ik denk dat dit het werkelijke virus is waar wij met zijn allen aan ten onder kunnen gaan, geen biologische maar een psychische ….