Hoe jonger hoe lekkerder

De man Epstein blijft mij intrigeren, net zoals zijn dood. Een man, een miljardair en een man die in de overtuiging leefde dat het allemaal niet zo losliep met zijn verslavingen. Het neuken van zeer jonge meisjes was één zo’n verslaving. Ermee wegkomen was ook een verslaving, het lukte hem immers in het verleden iedere keer weer om met geld en connecties buiten het strafrecht te blijven. Je mag nu eenmaal geen zeer jonge meisjes seksueel misbruiken voor je eigen genot. En we hebben het niet over meisjes van achttien maar over twaalf, dertien en veertien jaar.

Waren het de strakke kutjes? Was het de macht (controle) die hij en zijn ‘vrienden’ over deze meisjes hadden? Was het de frisheid van zo’n jonge vrouw, de onervarenheid wellicht? Grasduinen in de psyche van dit soort mensen is wat mij betreft een onbegonnen zaak. We krijgen geen enkele ‘fatsoenlijke’ en ‘overtuigend menselijke’ verklaring te horen over het waarom. En natuurlijk is er een waarom! Maar deze wordt altijd ontkracht door het grote en alles meeslepende ‘omdat’. Omdat een kronkel, omdat jeugd, omdat trauma’s en omdat ouders. Maar er zijn jonge meisjes slachtoffer en deze meisjes hebben het papier van de papieren lakens in Epsteins cel zo sterk gemaakt dat het een karmakoord werd.

De hele kinderpornowereld is een smerige, waarom? Omdat de regie altijd bij de misbruiker ligt en nooit bij het slachtoffer. Het is een kankergezwel in de hersenen van de misbruiker dat hem/haar niet dood. Maar het stinkt en via ‘machtsmiddelen’ wordt het groter en eist steeds meer slachtoffers. Epsteins geld was zijn eerste en allerbelangrijkste machtsmiddel. Zijn wijdverbreide relaties het tweede. Veel mensen met veel geld en aanzien profiteerden mee van de ‘faciliteiten’ die Espstein creëerde m.b.t. grofweg ‘strakke kutjes’, zelfs tweederangs prinsen. Erover schrijven, merk ik, maakt ook misselijk.

Strakke kutjes: het binnendringen van jouw penis in strak voelende vooral droge vaginale omgevingen. En dit lijkt heel plat omgeschreven maar het is volgens mij wel precies wat het er werkelijk gebeurt. De slachtoffertjes worden er echt niet geil van. Ik probeer het te begrijpen, maar begrip voor dit soort gedrag is wat mij betreft aan God. Duidelijk is wel dat de macht van jouw geld ook eindig kan zijn en dat de macht van het recht hier eigenlijk heeft gezegevierd. Het net om Epstein sloot zich omdat de Me Too beweging momenteel heftig is en inderdaad van deze tijd. De Epsteins en al die gasten die geprofiteerd hebben van zijn ‘sekseiland’ zijn schuldig aan mensonwaardig maar vooral vrouwonwaardig gedrag.

Toch zie je dat deze zieken van geest een podium zoeken en dat ze hun ‘afwijking’ met betrekking tot het misbruik van kinderen willen normaliseren. Ook tijdens de ‘Canal Parade 2019’ dit jaar in Amsterdam probeerden pedofielen weer voet aan de grond te krijgen met hun zieke gedachtes. Maar het lukte ook deze keer niet!

Kinderen zijn onvolwassen en hun genitaliën zijn wellicht eerder volwassen dan hun geest maar dat maakt niet dat volwassenen deze onvolwassenheid moeten uitbuiten…..