Pedo Pride?

Pedofielen willen deelnemen aan de Pride Week. Omdat daar iedereen 'zichzelf mag zijn'. Tenminste. Dat is hun redenatie. Maar de redenatie van het Kinderbevrijdingsfront geeft in hun eigen naam al een stevige contradictie in hun denken aan. Kinderen 'bevrijden' om de eigen seksuele driften van pedofielen te bevredigen?

Want zo simpel zit het toch echt in elkaar. Deze idioten zoeken hun bevrediging in seks met kinderen. Dat is verboden. Pedofilie wordt ook door de samenleving zwaar veroordeeld. En dus draaien ze het om. Ze proberen de kinderen als slachtoffer van dat verbod neer te zetten, om op die manier hun eigen gedrag tot een morele plicht ten gunste van de kinderen te maken. Terwijl er toch echt maar één drijfveer is: ZIJ willen seks met kinderen. Punt!

Als je een advertentie plaatst voor mensen met zelfmoordneigingen, om aan te bieden hen te vermoorden, wordt dat bij een daadwerkelijke moord echt niet als verzachtende omstandigheid meegenomen. Zoals seks met kinderen verboden is onder alle omstandigheden, blijft moord ook altijd echt moord.

En dan zou het in mijn fictieve schets nog om moord met toestemming gaan.

Bij seks met kinderen is dat simpelweg nóóit het geval. 15- tot 16-jarige meisjes kunnen nog verliefd worden op een niet al te oude, leuke leraar. Ze worden nooit verliefd op die dikke, oude leraar met dat vieze gebit. Nog jongere kinderen hebben niet eens de gedachte aan seks met een ouwe viespeuk. Een pedofiel die daadwerkelijk seks heeft met een kind, heeft dat kind gedwongen of gemanipuleerd. Het is misschien de droom van de gemiddelde pedofiel, maar nog nooit heeft een 12-jarig jongetje spontaan een ouwe kerel versierd omdat hij graag aan een volwassen pik wilde zuigen.

Iedereen mag zichzelf zijn in de Pride Week. Ik weet alleen toch wel vrij zeker dat er geen feestje wordt georganiseerd voor verkrachters of necrofielen. Ik verwacht geen seminar over seksuele bevrediging door het brandmerken van slavinnen. En er zal vast geen boot meevaren met mensenhandelaren. Je mag 'jezelf zijn' tijdens de Pride Week als je geen slachtoffers maakt.

Waar pedofilie nu precies vandaan komt en of het wel of geen ziekte is, interesseert me eigenlijk geen reet. Ik ben geen pedofiel, maar heb stiekem best wel een stevige voorkeur voor zéér jonge twintigers met stevige, pronte tieten. Maar ik ben realistisch genoeg om daar niks van te verwachten en koester het hooguit als een geinige fantasie.

Kinderen 'het recht op seks met volwassenen' gunnen? Dat is niks anders dan zeer jonge dames het recht op seks met mij gunnen, zodat ik ze ongestraft lastig kan blijven vallen. Nee, laat mij dan maar mezelf blijven. Géén aanrander of verkrachter.