Een happy end voor de Kamasutrabeurs

Aloysius, we moeten naar de Kamasutrabeurs, hoor. Het is de laatste. En die wil ik nog wel meemaken. Elly, mijn kapster vertelde dat ze niet verder gaan.’  Teutje Kreukel zette onder het praten de pan met gehaktballen en jus op de tafel. De aardappels en bloemkool met eierkruim en tomaten stond er al en Aloysius was zijn opgeschepte aardappels al aan het fijnprakken. Hij keek op van zijn werk en zijn ogen stonden vragend. ‘Waarom stoppen ze dan, Teutje?’, vroeg hij. ‘Ze hebben volgens Elly te veel concurrentie van internet en willen nu op het hoogtepunt stoppen.’ Aloysius knikte goedkeurend. ‘Dat is wel verstandig van ze’, zei hij terwijl hij met zijn vork een bal uit de pan prikte. Teutje gniffelde een beetje. ‘Ja, maar dan moet je nog wel een hoogtepunt krijgen, Aloysius. Daar kun jij niet echt meer over meepraten.’ Aloysius kon er niet om lachen. Hij was die opmerkingen over zijn seksleven nu wel eens zat.

Toch had Teutje gelijk. Aloysius kon zijn kleine jongen niet meer laten groeien. Het bleef al jarenlang een echt dwergje. Viagra had niet geholpen en daarom waren ze naar Dick Fallus gegaan. Deze psycholoog had Teutje al langer onder behandeling. Bij haar was het namelijk precies andersom dan bij haar man. Ze werd al nat als ze boerenkool met worst aten. Dick had er wel iets op gevonden, maar daar wist Aloysius weer niets van. Teutje had echter het aantal consulten flink opgeschroefd, want ze kwam iedere keer volkomen bevredigd terug van de ‘therapie’. Tot nu toe had de relatietherapie niet echt geholpen. Ze raadpleegden Dick al een paar jaar en hij had ze de Kamasutrabeurs aangeraden omdat Aloysius er misschien toch iets vond waar hij opgewonden van zou raken. Tot nu toe vergeefs. Althans, voor hem. Voor Teutje was het een soort snoepwinkel met heerlijke lolly’s, lange Jannen, zuurstokken en vooral pijpdrop. Ze had er ook leuke speeltjes op de kop getikt.

Vind je het niet jammer dat dit de laatste beurs is?’, vroeg Teutje nieuwsgierig aan de verkoopster van een dildokraam. ‘Ach, weet je, de rek is er een beetje uit de laatste jaren’, zei de vrouw. Teutje moest er om lachen. ‘Daar weet mijn man alles van.’ Ze knipoogde naar de vrouw. ‘Heb je trouwens nog wat nieuws voor me in de tent?’ Teutje’s elektrische Aloysius was zo langzamerhand een beetje versleten en haperde regelmatig. Hij begon al aardig op de echte te lijken. De dildovrouw hoefde niet lang na te denken. ‘We hebben een nieuw leuk dolfijntje voor een diepe duik, een draadloze klitverwenner, een dildo in de kleur oranje van het Nederlands elftal om aan te tonen dat kutspel best bevredigend kan zijn en als klap op de vuurpijl kun je een leuke genotspijp maken naar je eigen wensen via een 3D-printer.’ ‘Een 3D-printer?’ Teutje had geen idee wat ze zich daarbij voor moest stellen, maar de vrouw legde uit dat er allerlei dingen al geprint kunnen worden met zo’n printer en sinds kort dus ook dildo’s. Je kunt printen naar eigen behoefte. Als je lekkere ribbeltjes wilt dan kan dat. 3D-printen was de toekomst volgens de vrouw. Er werden zelfs al auto’s mee geprint. ‘Kun je dan over een tijdje misschien een nieuwe vent printen die zo’n lekker ding gewoon aan zijn lichaam heeft zitten?’ De vrouwen lachten luid, maar Aloysius keek een beetje sip en wilde weg bij die kraam.

Niet veel later waren ze bij het hoofdpodium waar op dat moment een naakte vrouw aan een paal hing. ‘Doet dat nou niets met je, Aloysius?’, vroeg Teutje nieuwsgierig. ‘Nou, Teutje, ik zie haar inderdaad liever aan een paal dan Epke Zonderland.’ Teutje kreeg een beetje hoop. ‘Krijg je dan geen trek, Aloysius? Ze zeggen wel eens: zien eten doet eten.’ Ze keek haar man hoopvol aan. ‘Nou nee, Teutje, voor dat soort dingen heb ik te weinig conditie. Ik ga echt niet aan een paal hangen.’ Teutje was even stil van het antwoord van haar man. ‘Zullen we dan maar naar het erotisch doolhof gaan, lieverd? Daar is altijd wel iets leuks te beleven.’ Aloysius schrok zichtbaar. ‘Oh nee, Teutje. Vorige keer zat er bij de friemelwand een mooi blonde dame met enorme borsten aan mijn kleine Aloysius te friemelen, maar toen ik bij haar wilde friemelen had ik ineens een dikke python in mijn handen  in plaats van een poes.’ Teutje herinnerde het zich ook weer. Aloysius was zeker een uur van slag geweest. ‘Zullen we dan maar eerst naar de spiegelkamer gaan? Daar loop je geen kans op verrassingen omdat je naar anderen kijkt.’ Dat wilde Aloysius wel. Even later waren ze bij de kamer. Er lagen een paar vrouwen op een rond bed en de mannen zaten voor dat bed met hun hoofd tussen de benen van de vrouwen. Aloysius moest lachen. ‘Kijk Teutje, volgens mij doen ze mondeling examen.’ Teutje vond het niet echt leuk. Ze voelde wel nattigheid en zei met een beetje hese stem: ‘Zullen wij ook even naar binnen gaan, schat? Dan mag je ook examen doen.’ Aloysius snapte wat ze bedoelde, maar had er geen zin in. ‘Nee lieverd. Het enige voordeel dat ik heb als ik jouw vis eet, is dat er geen graten in zitten.’ Teutje kreeg ineens zin om naar de sm-afdeling te gaan.

Het wordt wel alleen kijken, kijken, maar niet kopen, Teutje. Ik heb geen zin om weer handboeien om te hebben terwijl jij het sleuteltje niet meer kan vinden. Ik zat gewoon voor lul bij de slotenmaker.’ Aloysius kon het zich nog goed herinneren. Teutje wilde van alles na het lezen van ‘Fifty Shades of Grey’ en dat was niet goed afgelopen voor hem. Gelukkig had Teutje ook geen zin meer in sm, want ze had enorme kramp in haar dijen gekregen toen Aloysius haar benen en armen aan elkaar had gebonden. Maar ze vonden het allebei wel leuk om te kijken wat anderen met elkaar deden.

Kijk nou, Teutje, dat zijn toch die Henk en Ingrid die wel eens op tv zijn geweest?’ Aloysius wees op een volle vrouw met een bril en een iel mannetje die naar de show zaten te kijken. De plekken naast de twee waren niet bezet, dus daar gingen de Kreukeltjes snel zitten. Op dat moment stond op het toneel een man in zijn blote kont en liet daar door een vrouw in latex een staaf in stoppen. ‘Wat is dat dan?’ vroeg Aloysius verbaasd. Ingrid draaide zich naar hem toe en zei: ‘Dat zijn anale kraaltjes. Die geven de man een intens gevoel.’ Aloysius geloofde er niets van. ‘Volgens mij doet het alleen maar pijn, zo’n staaf in je kont.’ Teutje vond het wel een geil gezicht en zei: ‘Nou, pijn of niet, hij heeft er schijt aan.’ ‘Nu nog niet, Teutje’, zei haar man grinnikend.

Na de show gingen de Kreukeltjes samen met Henk en Ingrid nog even wat drinken. Toen de biertjes voor de mannen en witte droge wijntjes voor de vrouwen gebracht waren zei Aloysius: ‘Voor we gaan wil ik nog wel even de borsten van Barbie betasten, hoor. Daar kwam ik eigenlijk nog het meeste voor. Zulke beroemde borsten vasthouden is wel heel fijn.’ Henk en Ingrid moesten meteen hard lachen. ‘Barbie is er helaas niet, Aloysius. Haar kind heeft een ongelukje gehad met zijn fietsje, maar als alternatief mag je wel even mijn borsten betasten, hoor. Als jullie met ons meegaan naar ons huis, dan mogen jullie nog veel meer met ons doen en dan kan ik misschien ook meteen mijn nieuwe tepelklemmen uitproberen en Henk zijn nieuwe Donald Trump butt plug.’

‘Wat wilde je ineens snel naar huis, Aloysius. Je biertje was nog niet eens helemaal op’, zei Teutje toen ze in de trein naar huis zaten. ‘Nou, Teutje. De Kamasutrabeurs was dan wel voor het laatst, maar met die Henk en Ingrid zou het zeker geen happy end voor me zijn geworden.’ Over deze woorden moest Teutje wel even nadenken.