Een sexy carnaval (1)

'Aloysius, Dick Fallus heeft gevraagd of we met hem mee gaan naar het carnaval. Het leek hem goed voor onze relatie. In Parijs hielp het ook, totdat jij die tijgersprong op me wilde doen in dat hotel.' Teutje Kreukel keek haar man vragend aan. Ze was die middag weer eens bij psychotherapeut Fallus geweest, want het was tussen haar en haar man net alsof het al Aswoensdag was: ze hadden allebei een kruis van as, maar niet op hun voorhoofd. Kortom: het seksleven was volledig verdord en daar moest iets aan worden gedaan. Aloysius dacht even na. 'Op zich zou ik het carnaval wel eens willen meemaken, maar je weet wat er gebeurt als ik te veel heb gedronken en het schijnt een vreet- en zuipfestijn te zijn, Teutje.' Teutje wist maar al te goed wat er gebeurde als haar man te veel had gedronken. Hij kreeg dan een blackout. Je merkte het niet zo meteen aan hem, want hij kon gewoon door blijven lullen, maar hij wist er dan niets meer van. Teutje had wel meegemaakt dat ze met hun fietsen moesten gaan lopen omdat Aloysius steeds op zijn gezicht viel en één keer was hij zelfs om half vier 's nachts op de provinciale weg gaan liggen slapen, dus dat mocht tijdens het carnaval zeker niet gebeuren. Toch kon ze haar man overhalen om het een keertje in Maastricht te gaan proberen.

Het was 's middags ontzettend druk op de Sint Servaasbrug van Mestreech. Teutje, Aloysius en Dick keken hun ogen uit. Wat er niet allemaal in optocht voorbij kwam! Vooral Dick keek zijn ogen uit. De dansmariekes hadden roze mutsjes op, maar daar keek Dick niet naar. Hij keek naar de korte roze rokjes en hoopte een glimp van andere rozeachtige mutsjes te zien. De dansmariekes dansten namelijk een soort cancan en bij het optillen van de beentjes kwam er nog meer bloot te liggen. Helaas was het beloofde land afgedekt door een panty. Toch had Dick een vooruitstrevend stukje broek ondanks de kou. Hij keek even opzij. Aloysius stond er onbewogen bij. 'Doet het jou niets, Aloysius? Die heerlijke dansmariekes in die korte rokjes?', zei hij verwonderd. 'Jazeker, Dick. Ik heb echt medelijden met ze met deze kou.' Teutje moest erom lachen. 'Dat had je kunnen weten, Dick. Aloysius krijgt alleen maar een stijve van de kou.' Nu werd Aloysius boos. 'Zorg jij er nou maar voor dat je inlegkruis niet bevriest met al dat vocht dat erin zit. Als het te zwaar wordt en op de grond valt kunnen ze er een marathon op schaatsen.' Dick keek bezorgd naar Teutje want dit vond hij wel erg grof van Aloysius, maar Teutje was ineens afgeleid. Er kwam een schuttersvereniging aan met voor hen uit Schotse trommelaars en doedelzakblazers. Allemaal mannen in Schotse rokjes. Ze dansten geen cancan, maar Teutje hoopte op een flinke windvlaag, zodat hun kleine doedelzakjes ook zichtbaar zouden zijn. Ze had namelijk wel eens gehoord dat Schotten geen broekjes aan hadden onder de rokjes.

Praalwagens waren ook te zien in de Bónte Störm, zoals de grote optocht in Mestreech wordt genoemd. De meest gruwelijke gedrochten kwamen voorbij. 'Kijk, Teutje', zei Aloysius terwijl hij zijn vrouw bij de arm greep. 'Dat lijkt je moeder Bep wel. Die kromme neus en heksenkin.' Teutje vond het niet leuk. 'Ja, vergelijk mijn moeder maar weer met een heks. In ieder geval zit een heks vaak op een steel en dat is bij mij al lang geleden.' Na de optocht gingen onze vrienden naar het hotel om zich te verkleden voor de avond.

'Jezus, Dick', zei Teutje. 'Moest dat nou echt? Dat piemelpak? Ga je straks echt zo over straat?' Teutje keek verbaasd naar Dick Fallus die een enorme penis uitbeeldde. Aloysius moest lachen. 'Ach', zei hij, 'ik heb hem altijd al een grote lul gevonden.' Teutje had zelf een zeer sexy indianenpakje aan. Het zat alleen hier en daar wat krapjes, maar zolang de politie er geen bomgordel in zou zien, zou het wel meevallen, dacht ze. Aloysius had z'n oude matrozen pakje aangedaan en had een matrozenmuts en een pijpje in zijn mond. Zo wilde hij op Popeye lijken, maar hij kwam wat spierballen te kort. Eigenlijk kon hij zo met dat matrozenpakje heel goed op een bootje gaan staan en door de Amsterdamse grachten varen op Roze Zaterdag.

Het was afgeladen vol op het Vrijthof en je kon wel merken dat sexy dit jaar trending was. Overal zag je de heerlijkste candy lopen. Om zo van te smullen. Teutje vond de concurrentie wel heftig, maar zei niets. 'Jezus, hoe komen we bij de bar?' Aloysius had een punt. Als je dorst had, moest je minstens een paar vrouwen bevruchten om bij het vocht te komen. Zo dicht stonden de mensen op elkaar.

Langzaam schoven onze vrienden in de richting van het bier. Aloysius had al een paar keer een mooi lichtglooiend heuvellandschap letterlijk onder ogen gekregen. Dat zag er beter uit dan die Bossche Bollen van Teutje. Dick was al door diverse dames afgetrokken, maar aan de verkeerde lul. Het was er natuurlijk om vragen met zo'n pak dat vrouwen die al wat op hadden hun kansen letterlijk met beide handen grepen.

Dick had er op een gegeven moment genoeg van. Ze schoten geen meter op. 'Teutje, kun jij niet even heel hard 'bom' gillen?', vroeg hij lachend. Dat laatste kon Teutje echter niet zien, want zijn lul zat voor zijn gezicht en alleen de ogen waren vrij. Ze wilde net aanzetten voor de gevraagde gil, toen iets op haar afkwam dat haar deed verstommen.

Wordt vervolgd.