Premier Rutte biseksueel?

Mark Rutte was graag biseksueel geweest, aldus de ontboezeming van onze premier in een interview van vier jaar geleden. Het interview is opnieuw gepubliceerd omdat de Rijksvoorlichtingsdient heeft verzocht dit juist niet te doen. Heel erg dom van onze RVD. Je moet mensen niet vertellen wat niet te doen, want dan gebeurt juist het omgekeerde. Maar wat is er dan zo fout aan de opmerking van Mark Rutte?

Zelf ben ik heteroseksueel, maar wat was ik toch al te graag biseksueel geweest. Ik begrijp Rutte wel. Als biseksueel ‘krijg je de hele wereld achter je aan', aldus onze huidige premier. Dat is niet helemaal waar, want niet iedereen zal op je zitten te wachten, maar je kunt zelf wel achter veel meer mensen aan gaan. De partnerkeuze is in een klap verdubbeld. En de kans op seks wellicht verviervoudigd, omdat mannen nu eenmaal mannen zijn.

Dat het interview zo veel opsmuk veroorzaakt begrijp ik dan ook niet. Hij zegt gewoon wat vele mannen in hun hart ook wel zouden willen. Veel vrijblijvende seks. Een wijs man heeft ooit gezegd dat alle vrouwen kuthoeren zijn. Dat hij niet begrijpt dat de tieten van een vrouw er na hun vijftigste nog aan blijven hangen. Ze zijn slap en hebben door de overgang al hun functionaliteit verloren. En dan als verlepte vrouw aan mannen blijven vragen of ze je nog aantrekkelijk vinden... Natuurlijk niet!

Mannen zijn anders. Mannen worden mooi oud. De lullen blijven vaak nog fier hun werk verrichten en ze hebben altijd zin in seks. Waarom zou je dan ook niet op mannen willen vallen? Gewoon voor de afwisseling... Even iets anders op z'n tijd. Even het verschil voelen tussen schaamlippen en mannenlippen. Mannen hebben nu eenmaal een lul en dus zou je denken dat ze ook weten hoe ze moeten pijpen, toch mooi meegenomen. Zoals vrouwen ook weten hoe ze moeten beffen. Dat hoeft de ene vrouw echt niet aan de andere uit te leggen.

Dat tijdens middagreces Opstelten op zijn knieën ter stressverlichting de lul van Mark schoon zuigt, zodat ie ‘m diezelfde avond nog in de kut van Melanie Schultz van Haegen kan douwen. Dat lijkt me fantastisch. En onze premier dus ook. Mooi toch, een klote- én kutpremier.