Wat zit er in Wilders' onderbroek?

Den Haag houdt zich muisstil dit voorjaar. De enige die piepte, was CDA-voorzitter Van Heeswijk: natúúrlijk zou hij wel met Geert Wilders willen regeren. Partijbaronnen als Dries Van Agt, Anton Zijderveld, Hans Hillen en Bert De Vries riepen foei en bah. De beste aanpak van Wilders is namelijk het cordon sanitaire. Volgens mijn vertaalwidget betekent dat maandverband.

Dat klopt niet; wat Wilders ook in zijn Wibra'tje heeft zitten, het is geen poenie. Geen kans dat deze man elke maand ongesteld wordt. Of hij over een volwaardige tollie beschikt, waag ik wel te betwijfelen - als de man een Duitse staander in zijn onderbroek had, waarom dan zo benauwd over de Nieuwe Nederlanders doen? Want dat weet ik wel zeker van die dertig procent PVV-stemmers, het zijn allemaal kerels met te kleine piemels en te grote auto's. Als er een vrouw onder de lezers dezes is, moet ze hieronder maar even haar vinger opsteken, dan beken ik meteen mijn ongelijk - zolang dat nog niet het geval is, houd ik mijn mini-tollie theorie nog overeind.

Ik wil niet zo maar iets roepen, dus ik ga nu het bewijs leveren van mijn theorie. Wilders heeft een politieke agenda van niks. Hij wil niks wel, hij wil een heleboel niet. En hij roept heel hard: alle moslims de grens over, zo hard, dat hij binnenkort (in 2015, vier jaar na de verkiezingen) zelfs vervolgd moet worden, Engeland niet in kwam en binnenkort Denemarken ook al niet. Angst voor moslims - waarom toch? Dat kan maar op één ding duiden, namelijk een diep verankerd minderwaardigheidscomplex. Door een bevolkingsgroep te verketteren waar jij niet toe behoort, zorg je er in elk geval voor dat je jezelf niet het allerlaagste van het minste hoeft te voelen. Onder jou bungelt immers nog een hele stoet figuren, die alleen al door hun geloof (de Islam) echt helemaal niks waard zijn.

(Ik heb zelf ook een niet te verontachtzamen minderwaardigheidscomplex; en ik weet ook hoe dat komt. Eerlijk is eerlijk, ik haal de veertien inch ook bij lange na niet. Centimeters al niet eens. Millimeter, dat lukt ternauwernood. Alleen pik ik niet de moslims eruit om mijn complex te compenseren, maar de Limburgers. Als er in Limburg ooit een boek geschreven zou zijn, zou ik onmiddellijk eisen dat het verboden zou worden. Ik roep te pas en te onpas dat de Limburgers teruggedreven moeten worden naar hun eigen provincie. Dom natuurlijk, want wat heeft Limburg nou met het formaat van mijn piemel te maken? Op een kaart van Europa zijn er gelijkenissen, dat geef ik toe, maar verder?)

Maar goed, voor ik afdwaal, waar komt dat minderwaardigheidscomplex van Wilders vandaan? Hij is blank, klom op van VVD-fractiemedewerker tot voorman van een beweging die goed is voor 30 zetels, altijd twee potige kerels in de buurt, goed gekleed, leuke auto, tot in Engeland en Denemarken debatteert men over de vraag of hij het land in mag: wat heeft zo'n succesvolle peer nu toch voor reden om zich inferieur te voelen?

Het antwoord verbergt zich in zijn onderbroek, het kan niet anders. Al het andere weten we van hem. It takes one to know one, ik herken het gewoon, Geert en ik delen hetzelfde euvel, we stonden niet vooraan toen Onze Lieve Heer een greep deed in Zijn pot augurken.   

En dat betekent, lieve FOK!kers, dat bijna de helft van de Nederlandse kiesgerechtigde mannen undersized is. Dertig zetels is namelijk 20% van het electoraat, maar vrouwen stemmen geen Wilders, want die hebben geen minderwaardigheidscomplex over hun tollie - ze hebben niet eens een tollie! Dus 40% van de kerels in Nederland zit elke dag met precies zo'n Noors garnaaltje in hun hand op FOK! te lurken als Wilders in zijn Wibra heeft.

Een tsunami van onderbedeelden, en die komt er niet aan, nee: die is er al! Als dat allemaal tegelijk gaat haatzaaien, nou, maak dan maar dat je wegkomt, als politiek-correcte allochtonenknuffelaar! Run while you can!

Dus al met al lijkt het mij het beste dat het CDA en de PVV gewoon samen gaan regeren. Het CDA bestuurt het land, net als de afgelopen, wat, zestig, zeventig jaar? En Wilders laat zien dat zelfs met hem in de regering de Moslims niet plotseling allemaal tegelijk van hun geloof vallen. Dus dat het ook echt geen zin heeft om in 2015 nog eens op hem te gaan stemmen. De haatzaaiende achterban kijkt nog maar weer eens treurig naar het dikkopje in de eigen onderbroek, en kiest een nieuwe bevolkingsgroep om te gaan haten. (De Limburgers stel ik voor.) Eind goed, al goed.