EU-warehouse deals, Xiaomi, robotstofzuigers, Blackview, Huawei...

Allemaal deals uit het EU-warehouse dus, snel in huis en zonder douanekosten. Coupons kunnen 5 keer gebruikt worden. Voor de mensen die dus 'geen gedoe' willen is dit een uitkomst. Onderstaande deals zijn een greep uit de ultimate sale uit de EU-warehouses, kijk dus voor alle deals op deze speciale pagina.

0601-1 (Foto: gbofficial)De naam doet al vermoeden waar dit toestel een beetje op lijkt. In China doen ze het wel vaker en dan voor een fractie van de prijs. De Blackview S8 is de naam van dit toestel en de specificaties zijn al te zien. Op zich niet zo verkeerd, wel een beetje jammer van het HD-scherm. Echter, wat kan je verwachten voor een prijs van €137,41?

0601-2 (Foto: gbofficial)

Dit toestel is natuurlijk gewoon in Nederland te koop, dan weliswaar voor meer dan €210. Deze P9 Lite heeft een 5.2-inch FullHd scherm, 3GB werkgeheugen en een octa-core processor. Leuk instappertje dus. Nu uit het EU-warehouse bij Gearbest met coupon EUGBNLSI45 voor €154,58 via deze link!

Een oudje weliswaar, maar op een oude fiets moet je het leren toch? Wil je een hele review van deze robotstofzuiger lezen kan dat, hij is namelijk voorbij gekomen op de frontpage en kwam daar goed uit de test. En voor het bedrag van €94,47 hoef je het niet te laten, coupon EUGBNLSI46 geeft deze prijs. 

0601-4 (Foto: gbofficial)

Dit is een merk wat we niet zo vaak voorbij zien komen. Lees dus zeker even wat reviews over dit model. Het beschikt over een dweiloptie, bediening via een app en zelfs via de slimme speaker Alexa. De prijs bedraagt €133,11 met coupon EUGBNLSI48. 

0601-5 (Foto: gbofficial)

Jaja, deze Xiaomi laptop is een mooi instapmodel. Het is een model met een Intel Core M3 processor voor extra lange accuduur. 4GB werkgeheugen en een 12.5 inch FullHD scherm is natuurlijk top. Je haalt een strakke laptop in huis met een volledig metalen behuizing. Zeer degelijk dus. Prijs? €498,01 maar liefst, coupon EUGBNLSI54 maakt dat mogelijk voor jullie.

Informatie
Dit artikel is opgesteld in samenwerking met GearBest. Meer informatie over GearBest en de verzending van aangeschafte producten kun je hier vinden. Deze pagina is in het Nederlands en GearBest geeft ook ondersteuning aan Nederlandse klanten.