UMIDIGI Crystal: Een telefoon zonder randjes!

UMIDIGI het Chinese smartphone merk die je wellicht kent van de UMIDIGI Z PRO brengt deze zomer een nieuw toestel uit. Het toestel met minimale randen zoals de Xiami Mi Mix heet de UMIDIGI Crystal. De UMIDIGI Crystal is het eerste echte edge to edge toestel van UMIDIGI en ook een van de eerste goedkopere toestellen met een edge to edge display. De leveringen van dit nieuwe toestel starten na 15 juni. Maar de voorverkoop is al gestart voor de lage prijs van $99

Digi crystal

Je kan de UMIDIGI Crystal voorbestellen op de site van UMIDIGI. In dit artikel wil UMIDIGI graag een aantal van de welgestelde vragen over dit toestel beantwoorden.

  • Wat is er in vergelijking met de Xiaomi Mi Mix nieuw aan dit toestel?
  • Is de UMIDIGI een kopie van bovengenoemde Mi Mix
  • Waarom is de UMIDIGI Crystal zo revolutionair?

Wat is er nieuw aan de UMIDIGI Crystal:

De Xiaomi Mi Mix
De Xiaomi Mi Mix 

De Xiaomi Mi Mix heeft een speaker in/onder de keramische behuizing, dit leverde voor de Mi Mix gebruikers soms problemen met de verstaanbaarheid op. UMIDIGI verhelpt dit probleem door een losse speaker in de bovenzijde van het toestel te plaatsen. UMI heeft door dit nieuwe speakersysteem, de geluidskwaliteit weten te optimaliseren voor een rijker en beter geluid. 

Niet alleen de speaker maar ook de lichtsensor is naar de bovenkant van het toestel verplaatst, zodat het scherm daadwerkelijk edge to edge is aan drie zijden van het toestel. 

Is de UMIDIGI Crystal een directe kopie van de Xiaomi Mi Mix?

Nee, het is een doorontwikkeling van dit toestel. Ze delen een deel van dezelfde eigenschappen zoals we eerder zagen bij toestellen van Samsung en andere merken. Maar er zijn een aantal grote verschillen. Zo heeft de UMIDIGI Crystal een 5.5 inch scherm in plaats van 6.4 inch van de Mi Mix. 

De Crystal serie van UMIDIGI gebruikt daarnaast ook andere materialen dan de Mi Mix, in plaats van keramiek is er gekozen voor een behuizing van glas op de pro-versie en een unibody metalen behuizing op de normale Crystal. Als laatste is er natuurlijk de prijs, de UMIDIGI Crystal is een stuk betaalbaarder dan de Mi Mix

Waarom is de UMIDIGI Crystal zo revolutionair?

De UMIDIGI Crystal is een gamechanger, het brengt dure technieken zoals te zien in de Mi Mix en Galaxy S8 naar de handen van iedereen. En met 4GB RAM en 64GB ROM en een dubbele camera voor de Pro uitvoering worden er ook op specificaties geen concessies gedaan. De UMIDIGI is deze zomer verkrijgbaar in diverse webshops!. 

Mocht je nu al opzoek zijn naar een nieuw budget toestel? Dan kan je ook een kijkje nemen bij de UMIDIGI G een 4G Smartphone van $79

Kun je nog even wachten dan is de UMIDIGI Crystal is nu voor te bestellen voor $99 via de site van UMIDIGI (levering na 15 juni)